Mi az a Képküldés.info?


A Képküldés.info weboldalon egyszerűen, regisztráció nélkül töltheti fel, tárolhatja és oszthatja meg másokkal képeit. A feltöltést követően a kapott hivatkozást elküldheti e-mailben, beszúrhatja blogjába vagy fórumba. Nincs szükség nagy fájlok küldözgetésére, vagy feltöltésére minden alkalommal.

Az e-mailben küldött képek hátránya, hogy minden alkalommal el kell küldenie, ha ismerőseivel megosztaná, valamint nem mindenki rendelkezik akkora e-mail fiókkal és internetkapcsolattal, hogy kényelmes legyen a nagyobb fájlok átküldése. Miután felöltötte a fájlt, csak a hivatkozást kell megadnia barátainak, akik a hivatkozás segítségével megtekinthetik a fotókat. Több barátnak küldené el? Küldje el ismét ugyanazt a linket! Nem kell ismét feltöltenie, hisz a Képküldés.info megőrzi fájljait.

Miután feltöltött egy vagy több képet, rendszerünk elkészíti Önnek a leggyakoribb hivatkozásokat. Így lehetősége van közvetlenül elérni a fájlokat. Vagy válassza a blogba, fórumba beszúrható hivatkozásokat. Csak egyszerűen jelölje ki a kívánt UR formátumot, nyomja le a Ctrl+C billentyűket a másoláshoz, majd menjen a kívánt oldalra, és a Ctrl+V billentyűk együttes lenyomásával illessze be a linket. Ennyire egyszerű.Kik vagyunk?


A Képküldés.info képtárhely szolgáltatását az Iminet Informatikai Portál üzemelteti, így nyugodt lehet, képei a lehető legjobb kezekben vannak. Szervereink magas rendelkezésre állásának köszönhetően képei az év minden napján, 0-24 óráig elérhetőek.

Amennyiben javaslata, véleménye van, vagy szolgáltatásainkról bővebb információt szeretne kapni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!